Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, την ομάδα της GOJI SPIRIT, να είμαστε προσκεκλημένοι στην εκδήλωση Healthy 24 HOURS από την Foodwill & Renova , όπου μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα βιολογικά, καινοτόμα και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα μας με βάση το Goji berry.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18/1/2020, ώρα: 14:00μ.μ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα -αίθουσα Νάουσα) και θα την παρουσιάσει η δημιουργός προϊόντων και εκπαιδεύτρια γαστρονομίας κ. Gianna Balafouti
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν Έλληνες και Κύπριοι παραγωγοί με προϊόντα τα οποία υπερέχουν για την διατροφική τους αξία, καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού και ταυτόχρονα αποτοξινώνουν και ενισχύουν την άμυνα του.
Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές κ. Mixalis Aggelakopoulos και κ. Xristos Mantas
Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια του 31ου Διεθνές Πολυσυνεδρίου Money Show.