Η Eυτυχία έχει Γεύση!!!

Το Goji Berry είναι διάσημο ως "το μούρο της ευτυχίας" , καθόλου άδικα αφού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της φύσης για την ανθρώπινη Υγεία. Το μυστικό που κρύβει μέσα του είναι η πληθώρα αντιοξειδωτικών, η περίσσεια περιεκτικότητα σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, σίδηρος, βιταμίνες C,A,E κα) και καταλήγει με πρωτεΐνες που σπάνια συναντώνται σε τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε καρπούς.

Γι΄αυτό το goji berry είναι ένα μοναδικό superfood!

Η καλλιέργειά μας goji berry είναι βιολογική. Εφαρμόζουμε σαφείς οδηγίες και πρωτόκολλα οργανικής καλλιέργειας, εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αυστηρές προδιαγραφές ώστε οι καρποί που παράγονται να είναι προϊόν υψηλής ποιότητας, χωρίς να είναι επιβαρυμένοι από χημικές ουσίες τοξικές για τον ανθρώπινο οργανισμό. 

Έτσι, αυτό το μοναδικό superfood γίνεται πλήρως Βιολογικό superfood!

Δημιουργήσαμε για εσάς μια σειρά προϊόντων ώστε να μπορείτε να εντάξετε τις ιδιότητες αυτού του μοναδικού καρπού στις διατροφικές συνήθειες της καθημερινότητάς σας, με περισσότερες επιλογές και συνδυασμούς γεύσεων!

Το goji berry μπορεί πλέον να υπάρχει στο πρωινό, στις σαλάτες σας, στα γεύματά σας, τα σνακ ή σε ένα δροσιστικό φρουτοποτό γεμάτο βιταμίνες και πρωτεΐνη.

Προϊόντα Gojispirit

Το goji berry μπορεί πλέον να υπάρχει στο πρωινό, στις σαλάτες σας, στα γεύματά σας, τα σνακ ή σε ένα δροσιστικό φρουτοποτό γεμάτο βιταμίνες και πρωτεΐνη.

gojispirit-logo.png

Goji Berry - επωφεληθείτε από τα οφέλη του!!

Επικοινωνία

Δ/νση: Πετρίδη 6, Βραχάτι Κορινθίας 20006, Ελλάδα

Τηλ: (+30)6976206333

Web: gojispirit.gr

Instagram Feed

Follow Us

Copyright © Gojispirit 2019. All Rights Reserved.

Search