Τρόποι Κατανάλωσης - Συνταγές

Το φρέσκο Goji Berry είναι ιδανικό για πολλές χρήσεις αφού είναι γλυκό και περιέχει παράλληλα όλες τις θρεπτικές ουσίες που καλύπτουν την διατροφή και προστατεύουν την υγεία.

Παρακάτω θα βρείτε έξυπνες και γρήγορες συνταγές για να δημιουργήσετε και να αναβαθμίσετε την διατροφή και την γεύση σας.

Φυτικό τσάι

Ο πιο συνήθης κινεζικός τρόπος είναι να φτιάξετε ένα φυτικό τσάι χρησιμοποιώντας goji berries. Απλά παίρνετε 6-10 γραμμάρια goji μαζί με κάποια αποξηραμένα άνθη χρυσάνθεμου και τα βάζετε σε βραστό νερό, αφήνοντάς το 3 με 4 λεπτά. Στη συνέχεια τα στραγγίζετε πριν πιείτε αυτό το υπέροχο τσάι. Αλλά οι Κινέζοι δεν το πίνουν για να ρουφήξουν απλά το άρωμα και την ευχάριστη γεύση του, αλλά το πίνουν για να έχουν καλή όραση και να θεραπεύσουν μυϊκούς πόνους και πόνους στη μέση.

Φυτικό τσάι φτιάχνετε και με αποξηραμένα φύλλα goji. Παίρνετε μερικά φύλλα και τα βράζετε όπως το συνηθισμένο τσάι το ρόφημα αυτό σας χαλαρώνει και βοηθά στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό. Τα φύλλα και οι νεαροί βλαστοί μπορούν να προστεθούν επίσης και σε σαλάτες.

Νηστίσιμο Γλυκό με Μήλα
Dukan – Γλυκα βραχάκια βρωμης
Dukan – Μπισκότα με gozi berries
Ριζότο με γκότζι και σέλινο
Σαλάτα με goji berry
Στο τσάι
Με κρεατικά
Με δημητριακά
Σε σνακ
Στο ψωμί
Ρόκα με goji berry και ξηρούς καρπούς
gojispirit-logo.png

Goji Berry - επωφεληθείτε από τα οφέλη του!!

Follow Us

Επικοινωνία

Δ/νση: Κλεισθένους 5, 20200 Κιάτο Κορινθίας, Ελλάδα

Τηλ: (+30) 6976206333 - (+30) 6974801029

Web: gojispirit.gr

Copyright © Gojispirit 2020. All Rights Reserved.

Search