Υλικά Συνταγής
Προετοιμασία
Κόβω τα λαχανικά σε λετπές φέτες ή λωρίδες εκτός από τα σπαράγγια. Αφαιρώ τα κουκούτσια από τις ελιές.
ΠΥΡΕΞ
26εκ. Προσθέτω όλα τα υλικά εκτός από τα σπαγγέτι, το νερό και τα φύλλα βασιλικού. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 oC.
ΣΠΑΓΓΕΤΙ
προσθέτω μαζί με το νερό στο πυρέξ και ψήνω για άλλα 15 λεπτά. Ανακατεύω λίγο ανά 5 λεπτά και τσεκάρω αν έχει πιει το νερό και προσθέτω αν χρειαστεί.
ΣΕΡΒΙΡΩ
Αφού τα βγάλω από το φούρνο, με τα φύλλα βασιλικού, ανακατέυω και αφήνω λίγο να πιει όλα τα υγρά. Προσθέτω και λίγο ακόμα Σάλτσα τομάτας με ρίγανη GOJI SPIRIT γιατί απλά είναι υπέροχη!