Υλικά
- 4 φέτες ψωμί (κατά προτίμηση μπαγκέτα)
- 1 ώριμο αποφλοιωμένο αβοκάντο (μεσαίου μεγέθους)
- Γκότζι Μπέρι τουρσί
- Λίγο πιπέρι
Μέθοδος
- Βάζουμε τις φέτες ψωμιού στο φούρνο για 5 λεπτά στους 180 ° βαθμούς.
- Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο και το πολτοποιούμε σε ένα μικρό μπολ. Αν είναι αρκετά ώριμο αλείφουμε τις φέτες με το μαχαίρι.
- Συμπληρώνουμε από πάνω το τουρσί γκότζι μπέρι και πασπαλίζουμε με μαύρο πιπέρι.
Καλή σας όρεξη…
Ευχαριστούμε το Green and Greek για την εκπληκτική συνταγή.