ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25€. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

(+30) 27420 25726

Menu

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα gojispirit.gr προβάλει και διαθέτει τα προϊόντα της εταιρίας «GOJI SPIRIT» μέσω του Διαδικτύου, που εδρεύει στη Κλεισθένους 5, Κιάτο Κορινθίας, 20200 (Α.Φ.Μ: 041903555 / Δ.Ο.Υ Κορίνθου).

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις του νόμου 2251/1994, περί προστασίας των Καταναλωτών.

1. Όροι

Η «GOJI SPIRIT» διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει στις αναγκαίες τροποποιήσεις μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και το γενικότερο συναλλακτικό περιβάλλον. Η «GOJI SPIRIT» είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους χρήστες για τις τροποποιήσεις αυτές καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Περιορισμός ευθύνης

Η «GOJI SPIRIT» ευθύνεται μόνο για δόλο και αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση προϊόντων που έχουν παραγγελθεί και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Η «GOJI SPIRIT» δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών και ενδιαφερομένων περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της «GOJI SPIRIT» δεν ευθύνεται για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η «GOJI SPIRIT» ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του ηλεκτρονικού καταστήματος και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

4. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται εκ των προτέρων ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της «GOJI SPIRIT» για κοινοποίηση, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή διάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί, δημόσια ή ιδιωτικά προς τρίτους και σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές ενδοεταιρικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται με οποιαδήποτε συμφωνία εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα ή/και μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει κακόβουλους ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κωδικούς, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τον απότομο τερματισμό, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή πρόκληση κακής λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβιάζει την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

5. Εξασφάλιση του Απορρήτου των Προσωπικών σας Δεδομένων

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του νόμου.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

6. Πληροφορίες προϊόντων

Η «GOJI SPIRIT» δεσμεύεται ως προς την πλήρη και έγκυρη καταγραφή των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της https://gojispirit.gr/, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη και καταγραφή των βασικότερων ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν στις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της «GOJI SPIRIT» , υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει και ο αναλυτικός τιμοκατάλογος των προιόντων, στις δε τιμές συμπεριλαμβάνεται και ΦΠΑ 13%.

7. Είσοδος στο e-shop

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία στο https://gojispirit.gr/ θα μπορείτε να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπληρώνοντας ορισμένα υποχρεωτικά πεδία στην φόρμα εγγραφής, καθώς επίσης θα πρέπει να διαλέξετε ένα Όνομα Χρήστη (username) καθώς και ένα κωδικό (password). Ο μόνος που έχει την απόλυτη και ελεύθερη πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ενημέρωση της εταιρίας μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της «GOJI SPIRIT» δεν μπορεί να εγγυηθεί για την μη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

8. Τρόποι Πληρωμής

 • Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα:

Οι συναλλαγές που γίνονται μέσα από την φόρμα παραγγελίας του e-shop μας διενεργούνται από το ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας Eurobank.

 • Αντικαταβολή:

Πληρώνετε με μετρητά, στον υπάλληλο της εταιρίας courier, όταν σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας.
Υπηρεσία αντικαταβολής εσωτερικού: 2,00€
Υπηρεσία αντικαταβολής εξαγωγών Κύπρου: 4,00€
Δεν ισχύει αυτή η μέθοδος πληρωμής για αποστολές που θα γίνουν με πρακτορείο μεταφορών.

 • Τραπεζική Κατάθεση:

Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας, σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε. Η πληρωμή μπορεί να γίνει στο ταμείο της τράπεζας ή μέσω e-banking. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι οι: Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank, Eurobank.
Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας. Μετά την ολοκλήρωση της εξόφλησης, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail, έτσι ώστε να γίνει η αποστολή άμεσα.

ΤράπεζαEUROBANK
Όνομα ΔικαιούχουΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΙΒΑΝGR6402603240000010201139044
Αρ. Λογαριασμού0026 0324 01 0201 1390 44ΤράπεζαΠειραιώς
Όνομα ΔικαιούχουΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΙΒΑΝGR24 0171 6560 0066 5610 8234 509
Αρ. Λογαριασμού6656108234509ΤράπεζαAlpha Bank
Όνομα ΔικαιούχουΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΙΒΑΝGR9501405510551002101132720
Αρ. Λογαριασμού551002101132720ΤράπεζαΕθνική Τράπεζα
Όνομα ΔικαιούχουΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΙΒΑΝGR160 1103 7500 0003 7578 0600 08
Αρ. Λογαριασμού375780600089. Έξοδα Αποστολής

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την Πολιτική Μεταφορικών της εταιρίας μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για παραγγελίες αξίας ΑΝΩ ΤΩΝ 30€ 

Για παραγγελίες αξίας ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30€ ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις

ΕΛΛΑΔΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΧΡΕΩΣΗ
ΕΩΣ 3 ΚΙΛΑ ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ3,00€
ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟΥ0,70€
ΕΩΣ 3 ΚΙΛΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ3,00€
ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟΥ0,80€
ΚΥΠΡΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΧΡΕΩΣΗ
ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑ EXPRESS13,50€
ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟΥ3,50€

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (24%)

(*) Για τις δυσπρόσιτες περιοχές απαιτείται παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα COURIER CENTER. Σε περίπτωση επιθυμίας παραλαβής της παραγγελίας σας στο χώρο σας επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος των μεταφορικών που εξαρτάται από τη χιλιομετρική απόσταση από το κατάστημα COURIER CENTER και από το βάρος του δέματος.

 • Κόστος αντικαταβολής 2.00€
 • Δυνατότητα παράδοσης και το Σαββατοκύριακο με χρέωση 2.00€ στα clever point
 • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με πρακτορείο μεταφορών ως την Αθήνα, για αποστολές φορτίου μεγάλου ογκομετρικού βάρους. Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος μεταφοράς μετά την Αθήνα ως τη διεύθυνσή σας επιβαρύνει εσάς. Μπορείτε να μας υποδείξετε πρακτορείο ή αλλιώς θα το φροντίσουμε εμείς.

10. Ακύρωση Παραγγελιών & Πολιτική Επιστροφών

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει γίνει ακόμα η αποστολή της από εμάς. Η ακύρωση εκ μέρους σας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά (+302742025726 & +306976206333) ή με email ([email protected]) εντός 24 ωρών.

Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί, τότε δεν μπορεί να γίνει ακύρωση παραγγελίας και θα πρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα  επιστροφής προϊόντων, με τη διαδικασία που περιγράφουμε παραπάνω ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ COURIER!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το σύνολο μιας παραγγελίας ή κάποια από τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε σύμφωνα με τους παρακάτω ειδικούς όρους και προϋποθέσεις.

Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει:

 • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, (σφραγισμένα όπως παρελήφθησαν) συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας, των δώρων και όλου του συνοδευτικού υλικού που μπορεί να περιλαμβάνονταν.
 • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ολικά ή εν μέρη
 • Να αποσταλούν από τον παραλήπτη το αργότερο σε δεκατέσσερις (14) ημέρες.
 • Να έχει προηγηθεί γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας και να έχετε λάβει την απάντησή μας.

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση κατά την οποία ευθύνεται η εταιρεία μας, για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος τότε επιβαρυνόμαστε εμείς το κόστος επιστροφής.

Να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. Αν η επιστροφή αφορά σε μέρος της παραγγελίας θα σας αποσταλεί νέα απόδειξη με τα προϊόντα που θα παραμείνουν στην κατοχή σας.

Η επιστροφή χρήματων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα του πελάτη και όχι μέσω μεταφοράς στο λογαριασμό του.

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

11. Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Η «GOJI SPIRIT» θα ήθελε να ενημερώσει τους χρήστες του ηλεκτρονικού της καταστήματος ότι δεν δεχόμαστε επιστροφή ή αντικατάσταση των προϊόντων.

12. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 1. Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή κάποιος από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
 2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
 3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

13.Τελικές Διατάξεις
Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει και η οποία πηγάζει από συμβατική σχέση μεταξύ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και του Πελάτη στο πλαίσιο λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος https://easkiatou.gr/shop της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της πόλης της Κορίνθου. Για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς, ο Πελάτης μπορεί να απευθύνεται στους αρμόδιους φορείς εξωδικαστικής διευθέτησης καταναλωτικών διαφορών και συγκεκριμένα στο Συνήγορο του Καταναλωτή (www.synigoroskatanaloti.gr, Λ. Αλεξάνδρας 144, 114 71, Αθήνα, τηλ.: 2106460734, φαξ: 2106460414), ή στο Φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών ODR (https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=EL)

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η «GOJI SPIRIT» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994, όπως ισχύει.