ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25€. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

(+30) 27420 25726

Menu

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει γίνει ακόμα η αποστολή της από εμάς.

Η ακύρωση εκ μέρους σας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά (2742025726 & 6976206333) ή με email ([email protected]) εντός 24 ωρών.

Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί, τότε δεν μπορεί να γίνει ακύρωση παραγγελίας και θα πρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα  επιστροφής προϊόντων, με τη διαδικασία που περιγράφουμε παραπάνω ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ COURIER!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το σύνολο μιας παραγγελίας ή κάποια από τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε σύμφωνα με τους παρακάτω ειδικούς όρους και προϋποθέσεις.

Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει:

  • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, (σφραγισμένα όπως παρελήφθησαν) συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας, των δώρων και όλου του συνοδευτικού υλικού που μπορεί να περιλαμβάνονταν.
  • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ολικά ή εν μέρη
  • Να αποσταλούν από τον παραλήπτη το αργότερο σε δεκατέσσερις (14) ημέρες.
  • Να έχει προηγηθεί γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας και να έχετε λάβει την απάντησή μας.

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση κατά την οποία ευθύνεται η εταιρεία μας, για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος τότε επιβαρυνόμαστε εμείς το κόστος επιστροφής.

Να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο.

Αν η επιστροφή αφορά σε μέρος της παραγγελίας θα σας αποσταλεί νέα απόδειξη με τα προϊόντα που θα παραμείνουν στην κατοχή σας.

Η επιστροφή χρήματων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα του πελάτη και όχι μέσω μεταφοράς στο λογαριασμό του.

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).