Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail -σ΄αυτό που μας έχετε δηλώσει- με τον αριθμό και τα στοιχεία της παραγγελίας. Η αποστολή της θα γίνει:
Α) με courier
Για την γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο έχουμε επιλέξει την Courier Center

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Δευτέρα – Παρασκευή έως τις 15.00 προετοιμάζονται και αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ!

ΕΛΛΑΔΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΠΟΛΗ -ΠΟΛΗ
(ηπειρωτική Ελλάδα)
1-2 ΗΜΕΡΕΣ
ΠΟΛΗ – ΠΟΛΗ
(νησιωτική Ελλάδα)
1-3 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ-ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ1-4 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΥΠΡΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ EXPRESS1-3 ΗΜΕΡΕΣ

Όσες παραγγελίες γίνουν την Παρασκευή μπορούν να παραδοθούν και Σαββατοκύριακο αν επιθυμείτε, από την COURIER CENTER στο CLEVER POINT που θα επιλέξετε, με χρέωση 2 ευρώ.

Δείτε τα CLEVER POINT της περιοχής σας

ΤΙ ΕΙΝΑΙ και ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το CLEVER POINT
Το δίκτυο Clever Point αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα καταστήματα και επιχειρήσεις με διευρυμένο ωράριο. Τα καταστήματα αυτά προέρχονται από διάφορους κλάδους, όπως mini-market, ανθοπωλεία, βενζινάδικα κ.λπ., τα οποία χρησιμοποιούνται από τους τελικούς καταναλωτές για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών.

Σήμερα λειτουργούν περισσότερα από 190 σημεία εξυπηρέτησης Clever Point με αποτέλεσμα κάθε καταναλωτής να έχει άμεση πρόσβαση, δίπλα από το σπίτι ή την εργασία του. Καλύπτουν κάθε υπηρεσία που προσφέρει ένα κλασικό κατάστημα courier, καθώς είναι πλήρως διασυνδεδεμένα με τα πληροφοριακά συστήματα της Courier Center.

Πως λειτουργεί:

1ο σενάριο: Πρωτογενής επιλογή συγκεκριμένου Clever Point κατά την διαδικασία αγοράς στο καλάθι του e-shop.

2ο σενάριο: Με την άφιξη της αποστολής στο HUB της Courier Center ο παραλήπτης λαμβάνει SMS/Viber στο κινητό του, μέσω του οποίου παρέχεται η δυνατότητα αναδρομολόγησης της αποστολής του σε κατάστημα Clever Point της επιλογής του.

3ο σενάριο: Σε περίπτωση αποτυχίας κατά την διαδικασία της door-to-door παράδοσης, η αποστολή δρομολογείται σε Clever Point, εφόσον φυσικά υπάρχει τέτοιο σημείο σε κοντινή απόσταση. Με την άφιξη της αποστολής ο παραλήπτης ενημερώνεται μέσω SMS για την αποτυχία παράδοσης.

Παράλληλα, λαμβάνει όλα τα στοιχεία διεύθυνσης και ωραρίου λειτουργίας του Clever Point που αναδρομολογήθηκε η αποστολή του, προκειμένου να την παραλάβει στον χρόνο που αυτός επιθυμεί.

Όταν αποσταλεί η παραγγελία σας θα λάβετε ενημερωτικό SMS/VIBER με τον αριθμό αποστολής και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Σε περίπτωση ανεπιτυχούς παράδοσης, λόγω απουσίας σας παρακαλούμε επικοινωνείστε με το υποκατάστημα courier για να ορίσετε νέο χρόνο παράδοσης. Θα ενημερωθείτε πάλι με SMS/VIBER σχετικά με την αναδρομολόγηση της αποστολής.

Για να εντοπίσετε το δέμα σας εύκολα και γρήγορα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο, εισάγετε τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας και δείτε την πορεία της live!
https://www.courier.gr/track

Σημείωση:
1) Όσες παραγγελίες πραγματοποιούνται Σάββατα/Κυριακές ή/και αργίες, επεξεργάζονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επιπλέον, δεν πραγματοποιούμε παραδόσεις προς την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφοράς τις επίσημες αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

2) Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθούν εάν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας, πχ απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα.

Β) Πρακτορείο μεταφορών
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με πρακτορείο μεταφορών εάν το δέμα έχει μεγάλο ογκομετρικό βάρος.

Το κόστος μεταφοράς ως την Αθήνα σε κεντρικό πρακτορείο ή στο χώρο σας εντός της πόλης είναι ΔΩΡΕΑΝ από την εταιρεία μας κι εσείς αναλαμβάνετε τα έξοδα μεταφοράς από Αθήνα ως τη διεύθυνσή σας.

Μπορείτε να μας υποδείξετε μεταφορική με την οποία συνεργάζεστε κι ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα πρακτορεία μεταφορών δεν δέχονται την υπηρεσία της αντικαταβολής, γι΄αυτό σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εξοφλήσετε με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση για να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας.

Αν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή εκτός δικτύου κάλυψης από μεταφορικές ή επιθυμείτε να λάβετε την παραγγελίας σας αποκλειστικά με courier, τότε θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος των έξτρα κιλών (0,70€ για την ηπειρωτική Ελλάδα, 0,80€ για τα νησιά και 3,50€ για την Κύπρο. Δείτε:
Κόστος μεταφορικών)