Βάζουμε τη μαγιά σε ένα μπολ και ρίχνουμε λίγο χλιαρό νερό μέχρι να διαλυθεί.
Προσθέτουμε λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κουρκούτι.
Αφήνουμε στην άκρη τη ζύμη να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για 30 λεπτά.
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το υπόλοιπο αλεύρι, τη φουσκωμένη μαγιά, το υπόλοιπο νερό και το λάδι. Το ζυμώνουμε καλά μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για ½ ώρα. Αλείφουμε με λάδι ένα ταψί Νο 26 και στρώνουμε τη ζύμη ανοίγοντάς την με τα χέρια.
Απλώνουμε τη βιολογική σάλτσα Goji Berry με ντομάτα και ρίγανη, το φυτικό τυρί, τα κόκκινα φασόλια, το καπνιστό τόφου, το καλαμπόκι και τις πιπεριές.
Ψήνουμε την πίτσα στους 180 °C για 30 περίπου λεπτά.
Καλή σας απόλαυση…